top of page

Een Tijdreis vol Klassieke Auto´s en Nostalgie

Ben je een liefhebber van klassieke auto's en de sfeer van vervlogen tijden? Dan is het Goodwood Revival hét evenement waar je bij moet zijn! Dit jaarlijkse festival, dat ook op het historische Goodwood Circuit in Engeland valt, is een viering van de gloriedagen van de autosport tussen de jaren '40 en '60. Bezoekers hullen zich in vintage kleding, waardoor het hele evenement als een tijdreis wordt ervaren. Naast de klassieke autoraces kun je genieten van live muziek, prachtige modeshows, dans en retromarktkramen vol nostalgie. Ervaar ook een tijdreis vol klassieke auto's en nostalgie



Eendenverhuur Nyma gaat naar Goodwood Revival!


Een Tijdreis vol Klassieke Auto's en Nostalgie

Van 12 tot en met 14 september 2025 hebben we bij Eendenverhuur NYMA een grote ambitie: wij willen naar het Goodwood Revival met onze 2CV's, de Miko en een andere eend (die we nog even geheim houden). We gaan met deze klassieke auto's de nostalgie terughalen en gaan écht terug in de tijd.


Van IJscokar naar draaitafel

Met zijn charmante uiterlijk en Franse flair past de Miko perfect bij de sfeer van Goodwood. Naast ijscokar hebben we deze bijzondere auto ook omgetoverd tot DJ Miko, koffiebar en nog veel meer. Bezoekers kunnen dus lekker genieten van de spectaculaire autoraces en de vintage ambiance en bij ons b.v. een lekker ijsje halen of mee te swingen met onze DJ.




Volg onze reis!

We houden jullie duidelijk op de hoogte van onze avonturen opweg Goodwood Revival. Volg ons op sociale media voor updates over onze reis naar Engeland, de voorbereidingen en natuurlijk hoe het is om met de Miko ijs te verkopen op een van de meest iconische autoshows ter wereld.

Wil je zelf een keer met een eend een uniek evenement bijwonen of gewoon een dagje rijden in een klassieke 2CV? Neem dan contact op met ons via eendenverhuurnyma.nl en ontdek de charme van onze Franse iconen.


Tot ziens bij Goodwood Revival, of misschien wel in een van onze eenden!


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page