top of page

Burton Classic aka Snow-Jet

Klassieke Oldtimer Cabrio Huren voor Uitjes, Fotoshoots & Bruiloften




We zijn super blij om nieuwe aanwinst toe te voegen aan onze vloot bij Eendenverhuur NYMA: de prachtige Burton Classic. Deze bijzondere 2CV, met zijn tijdloze design en klassieke uitstraling, belooft een unieke rijervaring die nostalgie en stijl perfect combineert.


Deze klassieke schoonheid is niet zomaar een auto; het is een eerbetoon aan de tijdsloze kwaliteit van vroeger, met een moderne twist. Of je nu een romantisch uitje plant, een speciale gelegenheid hebt, of gewoon wilt genieten van een ontspannen rit door het prachtige landschap, de Burton Classic biedt het allemaal. Deze oldtimer cabrio heeft een klassiek, retro uiterlijk en kun je sinds kort bij ons huren.


Wat maakt de Burton Classic zo bijzonder?

  • Authentiek Design: Met zijn retro esthetiek en zorgvuldig gerestaureerde details brengt deze 2CV je terug naar de gloriedagen van de autogeschiedenis.

  • Comfort en Stijl: De Burton Classic combineert het beste van beide werelden: de eenvoudige, maar charmante rijeigenschappen van de originele 2CV met extra comfort en stijl.

  • Perfect voor elke gelegenheid: Of het nu gaat om een bruiloft, een fotoshoot of gewoon een dagje toeren, deze cabrio maakt elke rit onvergetelijk.


Ben je klaar om een stukje historie te herbeleven? Deze retro cabrio kun je alléén huren bij Eendenverhuur Nyma. Maak van je rit een unieke ervaring!

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page